About us

КАК БЕ СЪЗДАДЕНА ФИНКОМ-2

Финком-2 е създадена през 1990 г. От 2000 г. основната му дейност е проектиране и производство на LED светлини и ефекти, както и фотоволтаични системи.

– LED осветление: Висококвалифицираните специалисти разработват и произвеждат LED осветителни тела с много ниско потребление на енергия.

В момента ние произвеждаме над 80 различни продукта в пет светлинноизлъчващи цветове и различен ъгъл на гледане.

Вътрешно и външно осветление
Архитектурно осветление
LED модули за интеграция в промишлеността.
Ретрофит модули – по този начин клиентът пести ресурси от цялата смяна на осветителни тела
Слънчево осветление за парково и улично осветление
Пътна сигнализация – Разработване с PV доставка, управление на микро контролера за различни режими в зависимост от нивото на батерията и деня / нощта. Тези продукти могат да се използват на места без електричество. Автомобилни скоростни кутии.
Разработване на осветителни тела и осветителни тела. Fincom-2 е в състояние да проектира и проектира 3D компютърни модели по желание на клиента и напълно функционални проби след това.

Персонализиране на светодиодиоди

Много проекти и приложения, изискващи осветление с LED ленти, изискват специално внимание и дизайн. Нашият специализиран дизайнерски екип е в състояние да работи с Вас, за да ви помогне да създадете специализирано решение за вас и вашия проект. Попълнете формуляра по-долу и ние ще започнем.

Внимание към детайла

Прецизното производство, съчетано със строг контрол на качеството и строгите мерки за доставка, от нашия дизайн до производството до доставка гарантира, че вашата поръчка пристига според очакванията и превъзхожда вашите очаквания.

Превъзходно качество

Поддържани с минимална 3-годишна гаранция, ние предлагаме най-ярките LED продукти от най-високо ниво с изключителна дълготрайност, енергийна ефективност и последователни резултати, доверени от международни клиенти от най-висок калибър.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС